Patisserie opleiding in Antwerpen CVO-PIVA

Sinds februari 2011 volg ik de Banketbakkers opleiding aan het cvo/piva in Antwerpen  http://www.cvoprovincieantwerpen.be



Elke woensdag ga ik samen met mijn vriendin naar Antwerpen om ons te storten in de wereld van Brood en Banket. Onder leiding van zeer gepassioneerde vak- leraren leren we de fijne kneepjes van het vak.





Inmiddels hebben we hebben met goed gevolg ons Diploma gehaald Ambachtelijk- brood en Banketbakker. Maar dat weer houdt ons er niet van om toch een nieuwe module te volgen.

Dieet Bakkerij: foto's hiervan volgen later.




Vet - en Soezen




 




Initiatie marsepein en chocolade











Cake en Beslagen









Gerezen bladerdeeg                                                                               Consumptie ijs















Vlaaien en Taarten










Banketproducten












Bladerdeeg














De modules Brood:
Brood Basis| Brood Gevorderden| Brood Specialiteiten| Harde en Zachte luxe













Voor meer indrukken kijk op mijn blog onder recepturen of op mijn website onder recepten. Later deze zomer zal er een link komen met indrukken van de lessen want ook hier heb ik veel foto's gemaakt.
Met een mooie sessie "hoe bladerdeeg te maken " - brood op bollen - taarten opmaken - en vele andere technieken.

Blijf mij volgen op Facebook, op mijn blog of natuurlijk mijn website

Daarnaast hebben we bij Callebaut de cursus Pralines gevolgd















.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Appelcake zonder suiker

Zilveruitjes Inmaken

Vruchtensnoepjes zonder toegevoegde suikers