Bosbessenijs (cassis)
Ingrediënten
400 gr suikerwater
o 1 kg suiker
o 850 gr water
1000 gr bosbessenpulp ( cassis )
1400 gr melkijs
Een scheutje abrikozenlikeur ( apricot brandy )
Kook het water met de suiker tot een suikersiroop.
Gebruik hiervan de opgegeven hoeveelheid.
Meng hiervan de opgegeven hoeveelheid met de bosbessenpulp en voeg er het sap van 1 citroen bij.
Voeg dan bij het melkijs.
Giet het mengsel in een emmer en mix gedurende minimum 2 minuten.
Draai af tot bobessenijs.
400 gr suikerwater
o 1 kg suiker
o 850 gr water
1000 gr bosbessenpulp ( cassis )
1400 gr melkijs
Een scheutje abrikozenlikeur ( apricot brandy )
Kook het water met de suiker tot een suikersiroop.
Gebruik hiervan de opgegeven hoeveelheid.
Meng hiervan de opgegeven hoeveelheid met de bosbessenpulp en voeg er het sap van 1 citroen bij.
Voeg dan bij het melkijs.
Giet het mengsel in een emmer en mix gedurende minimum 2 minuten.
Draai af tot bobessenijs.
Reacties
Een reactie posten