Aardbeiensaus
Ingrediënten
1 kg gave aardbeien
1 à 1 ½ citroen
800 gr suiker
300 gr glucose
300 gr water
Was de aardbeien en ontdoe ze van de steeltjes
Mix ze tot pulp en passeer ze door een puntzeef.
Voeg het citroensap er bij.
Meng het water, de suiker en de glucose en kook tot 150° C
Was de suiker regelmatig bij tot 130°C.
Neem de pan van het vuur en schrik af met de lauw gemaakte pulp.
1 kg gave aardbeien
1 à 1 ½ citroen
800 gr suiker
300 gr glucose
300 gr water
Was de aardbeien en ontdoe ze van de steeltjes
Mix ze tot pulp en passeer ze door een puntzeef.
Voeg het citroensap er bij.
Meng het water, de suiker en de glucose en kook tot 150° C
Was de suiker regelmatig bij tot 130°C.
Neem de pan van het vuur en schrik af met de lauw gemaakte pulp.
Reacties
Een reactie posten